Gaminame
TRAPUKAI
Nekepta riebaluose
Be konservantų
Tinka vegetarams
Keliaujate į darbą, parką ar mokyklą, o gal laukia tolimas skrydis?
Visuomet svarbu turėti po ranka užkandžių, kurie ne tik skanūs, bet ir
naudingi.
Traškūs ir burnoje tirpstantys
trapukai išsiskiria turtinga tekstūra, aromatais ir spalvomis. Jie
skanūs, turtingos sudėties, lengvai telpa į kuprinę ar rankinę, patogūs
valgyti.
Trapukai – baltymų, skaidulinių
medžiagų, energijos ir skonių įvairovės užtaisas. Krimsk ir nesikrimsk!
TRAPUČIAI
Pilno grūdo
Be pridėtinio cukraus
Be konservantų
Tinka vegetarams ir veganams
Kosher sertifikatas
Kuo jie ypatingi?
Viso grūdo trapučiai, tai – natūralūs ir
lengvai virškinami grūdų produktai. Kelias sekundes aukštoje temperatūroje
pakaitinti grūdai sprogsta, iš jų suformuojamas skanus ir maistingas
paplotėlis. Jame tebėra dauguma grūduose esančių vitaminų ir mikroelementų.
Kodėl naudinga?
Tekstūrų, spalvų, aromatų ir maistinių
medžiagų, kurias gauname su grūdais, įvairovė yra tiesiog neaprėpiama.
Kiekvienas iš jų pasižymi unikaliomis savybėmis. Grūdų sudėtyje yra visų būtinų
organizmo pusiausvyrai palaikyti maistinių medžiagų: angliavandenių, baltymų,
riebalų, skaidulų, vitaminų ir mineralų.
SALDŪS TRAPUČIAI
Pilno grūdo
Tinka vegetarams
MILIKUKU –
raktažodis smaližiui. MILIKUKU glaistytus trapučius sukūrėme įkvėpti
kiekviename iš mūsų slypinčio smagurio.
Padengus viso
grūdo trapučius bananų, kokosų, pienišku glaistu ar šokoladu, įvyksta
skaniausias stebuklas. Švelnus saldumas, saulės nubučiuotas grūdas ir
truputėlis druskos – malonumas, kuriam iš tiesų neįmanoma atsispirti.
Vertink saldžias
akimirkas. Mėgaukis lėtai, pavaišink draugą.