Šaltalankių milteliai

Šaltalankiuose yra didelė koncentracija nesočiųjų riebalų (mononesočiosios ir polinesočiosios riebalų rūgštys), kurių vartojimas mityboje padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Šaltalankių odelės ir sėklos yra geras antioksidantų, flavonoidų, karotinoidų, nesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis.

Antioksidantai: vitaminas C, vitaminas A, vitaminas E ir karotenoidai - apsaugo ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, neutralizuoja laisvuosius radikalus ir pašalina juos iš organizmo, gali paskatinti ląstelių atsinaujinimo procesus.

NAUDOJIMAS: Milteliai pagardins kiekvieną patiekalą. Idealiai tinka arbatai gaminti, sriuboms, troškiniams, salotoms, kepiniams, kokteiliams, sultims, berti ant varškės ar į jogurtą.

Panaudojimo būdai: gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Sudedamosios dalys: 100% šaltalankio uogos.

4.00€