Kanapinė druska, 60 g
Kanapinė druska gaminama iš ypatingu būdu paskrudintų lietuviškų kanapių sėklų, trupučio druskos, laukinių čiobrelių bei raudonėlio mišinio. Lietuvių pamėgtas receptas- tai mūsų ypatingas Aukštaitiškas receptas ir pasididžiavimas!
Kanapių sėklose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, mineralų, vitaminų, organizmui būtinų omega ir kitų riebiųjų rūgščių, mikroelementų. Laukinis čiobrelis ir raudonėlis-puikus antioksidantas, kvapnus ir gurmaniškas priedas!
Sudėjus visus ingridientus išgaunamas turtingo riešutų skonio ir nenusakomo kvapo prieskonis, kvapnus ir nepaliekantis abejingų. Senovėje kanapine druska tradiciškai būdavo gardinamos virtos bulvės, virtas ar keptas kiaušinis, duona su sviestu. Šiandien turtingo skonio druska jau įprasta gardinti įvairius patiekalus. Šis puikus prieskonis tinka sriuboms, troškiniams, daržovėms, šviežiai varškei ar varškės sūriui, mėsos produktams pagardinti. Labai tinka pabarstyti orkaitėje keptas daržoves: bulves morkas, burokėlius….
Kanapinę druską naudokite visur, kur tik norisi ir ant beveik visų Jūsų mėgstamų patiekalų.
Sudėtis: apie 92% lietuviškų kanapių sėklų, 6% paprastos druskos, 2% laukiniai čiobreliai, raudonėliai.
Be glitimo. Be alergenų. Tinkama vegetarams, veganams, žaliavalgiams.
Kilmės šalis: Lietuva